Info Pemilu Jawa

🙂 Info Pemilu Basa Jawa 😛

Siasat kampanye para capres lan cawapres salah setunggalipun inggih minang Artis miwah penyanyi ingkang misuwur kajawi punika katah laporan-laporan sanes ingkang badhe dipun aturaken. Menika saking Sari warta, Selasa, 30 Juni 2009. 🙂

Pamirsa, cara langkung sae kagem njaring masa capres lan cawapres punika salah setunggalipun nggaet artis tuwin penyanyi ingkang sampun misuwur, para artis ngakeni bilih piyambakipun mboten kewratan menawi piymabakipun dipun gandheng dening tim sukses para capres lan cawapres, malah piyambakipun remen sanget ateges, pakaryanipun dipun regani tikel kalih, minimal 40 juta rupiah. Napa malih para artis tuwin grup band boten enten syarat kusuh, mila saged sesiliah pindah saking tim sukses capres setunggal lan setunggalipun umpaminipun grup band Coklat ingkang dipun pinang salah setunggaling tim sukses cawapres grup menika ngakeni boten mihak lan nyikapi netral amargiboten enten yel-yel khusus ingkang ngajengaken lan ndukung salah setunggaling capres kahanan mekaten wonten dipun akeni salah setunggaling tim sukses capres –  cawapres menika namung entertaimen mawon. 😛

Sak menten riyen,,, mugi-mugi sanget dados info kangge kita sedaya….  :)  :P 😕

11 thoughts on “Info Pemilu Jawa

  1. Opooooo ikiii…..
    Wilujeng sumping weehh…

    Klo da transtool Jawa kyanya asyik nech..:mrgreen:
    Salam silaturahim…🙂

    thankiyu atas kunjungannya.. 🙂

  2. o ini infonya…kurang panjang bro…dan dikasih gambar dunk..hehehehe

    wah InsyaAllah deh,,klo sempat..🙂 sibuk nie… 🙂

  3. hummmm…. ya, ya, ya (manggut2)
    (padahal g ngerti boso jowo:D)

    iya ga pa2,, accan cuma mengembangkan budaya Jawa ajah,,,
    thankiyu atas kunjungannya… 🙂

  4. mugoh-muhoh kulo biso kesampeon napoh sing ta enteni….halah, ternyata bisa juga berbahasa jowo dengan baik dan benar…hee…salam D3pd ^_^…V

    salam juga,,,
    accan orang asli jawa og.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s